Voor tijdelijke opdrachten nemen wij jou graag in dienst.

Werkwijze detachering

Netwerk

Employment Solutions onderhoudt een netwerk van specialisten die onder onze vlag werkzaamheden verrichten bij opdrachtgevers.

De meeste contacten ontstaan via Linkedin, via het persoonlijke netwerk of via een openstaande vacature op jobboard, Linkedin of onze eigen site. Onze toenadering is discreet, to the point en flexibel. Ook in de avonduren proberen we zoveel mogelijk bereikbaar te zijn.

Kennismaking

Indien we elkaar nog niet of onvoldoende kennen en jouw achtergrond op rationele gronden past binnen onze doelgroep, nodigen we je uit voor een gesprek aan tafel. Dit gesprek kan zowel gericht zijn op toekomstige mogelijkheden als op een lopende vacature. Tijdens het gesprek brengen we de volgende zaken in kaart:

  • ambitie
  • kennis en ervaring
  • persoonlijkheid
  • arbeidsvoorwaarden
  • concrete mogelijkheden in relatie tot bovenstaande punten
  • vervolgprocedure

Vervolg

Indien er een concrete match is met een aanvraag, stellen we je schriftelijk voor aan onze opdrachtgever. Naast je eigen cv sturen we een gespreksverslag met onze bevindingen.

Gedurende de gespreksrondes begeleiden we het proces. We helpen jou in de voorbereiding en koppelen de reactie terug van de opdrachtgever. De gesprekken voer je echter doorgaans zelf, omdat we van mening zijn dat het een natuurlijk proces moet blijven.

Detachering

Na gunning van de opdracht stellen we een arbeidsovereenkomst op, waarin de specifieke afspraken worden vastgelegd. Als lid van de NBBU hanteren wij de NBBU CAO. Afhankelijk van de situatie, werk je met of zonder uitzendbeding. Zonder uitzendbeding betekent, dat je meer zekerheid hebt m.b.t. de doorlooptijd van de opdracht en je inkomen.

Principes

  • Employment Solutions stelt nooit zonder overleg jouw gegevens beschikbaar aan derden
  • Indien er te weinig raakvlakken zijn met een vacature of met ons marktgebied, geven we dat duidelijk aan. Een reële verwachting is voor ons essentieel aan beide kanten.
  • Employment Solutions streeft zoveel mogelijk naar exclusieve en selectieve leveranciersrelaties, waarbij er voor jou als kandidaat een duidelijk nut is om ons jou te laten voordragen.
  • Vacatures of aanvragen dienen actueel en concreet te zijn.
Terug naar werkwijze

Recente vacatures

Als commerciële Re-integratie & Outplacement consultant bouw je Staatvandienst verder uit in de Achterhoek. Je werkt daarbij samen met je ...
Enschede 
Als commerciële Re-integratie & Outplacement consultant bouw je Staatvandienst vanuit onze locatie in Doetinchem samen met je collega's verder uit in ...
Doetinchem 
Je opereert in een markt die volop in beweging is en die veel werk biedt aan professionals die zich richten op ...
Deventer 
Binnen een jong en dynamisch team in een snel groeiende organisatie kun jij aan de slag als Adviseur Verzuim. Veel aandacht ...
Den Haag 
Expert - Gedreven - Zorgvuldig - Enthousiast Als commerciële Re-integratie & Outplacement consultant bouw je Staatvandienst verder uit in de ...
Arnhem